Nu händer det lite

Sista veckan har vi skruvat upp takten i arbetet med huset. Vi river fortfarande men nu känns det att vi närmar oss den dag då vi kan börja bygga upp nytt. På botten plan är spånet som ligger i golven som isolering borta. Flera golv är uppbrutna. Igår rev jag och lillasyster ner allt trä i en av kattvindarna (garderoberna under snedtaket). Och där såg alla takstolar fina ut. YES!
Under köksgolvet hittade vi en liten bergsknalle alternativt en mycket stor sten.  
Den gamla vackra trappen åker vi nog på att riva (kommer ersättas med en likadan). Det är något litet otyg som har ätit massor med små hål i den överallt. Den gamla trasiga kökspisen fick åka till tippen i veckan. Tyvärr var den sprucken rakt igenom gjutjärnet. Det känns i kroppen att vi hunnit med massor senaste veckan. Vi har tur som har vänner och familj är så snälla och hjälper till så mycket. Det är både roligare och det händer massor när man är några stycken.   

Kommentarer

  1. Synd på trappan, men det blir säkert bättre med en ny :) Vi ska bygga en ny trappa hos oss nån gång framåt våren! Ritningarna är klara tack vare min sambos pappa :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg