CHRISTMAS GIFT WRAPPING

Sitter här och lyssnar på Frank Sinatra, njuter av lugnet. Är så tröt. Om jag blundar för länge finns det risk att jag somnar med kinden mot tangentbordet. Det ska bli underbart med lite julledighet. Att ge bort fina paket är bland det roligaste jag vet. Få fundera på hur man ska slå in dem. Vilket papper som passar vem bäst. Vad kan jag använda som jag redan har i skåpen. 
I år rev jag ur sidor ur en botanik bok (ett gammalt loppisfynd). Sedan sydde jag ihop sidorna till större ark med hjälp av symaskinen. Sedan var det bara att slå in paketen som vanligt. Går lika bra att använda vilken gammal bok som helst. En annan idé är att använda gamla musiknot häften. 

Jag önskar jag mindes mer av skrivstils lektionerna i mellanstadiet. Men jag tog den här bilden till hjälp när jag skrev mina etiketter.      


Den som spar hon har. När vi rensar bland tapetproverna på jobbet brukar jag spara några av de finaste. Så våga fråga nästa gång du är i en färghandel, om de inte har några tapetbitar till övers. Har du tur har de inte hunnit bli skräp än. Får du ett fint inslaget paket någon gång, spara pappret. Det är fint att återanvända. 

Kommentarer

  1. Åh så fint med bok-pappren!! Jag hade inte haft hjärta att öppna ett så vackert paket. Tur att mina är inslagna i billigt meterpapper från coop ;)

    God jul!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg